Green Home BAROSS

1085 Budapest, Baross u 40.

AZ ÖKOHÁZAK CÉGCSOPORT LEGÚJABB, LEVEGŐ-VÍZ HŐSZIVATTYÚS TÁRSASHÁZA

Az eredetileg a Baross u. 40. szám alatti ház a Palotanegyed egyik legrégibb épülete volt, melyet a neves építész, Hild József tervezett 1843-ban. A romantikus stílusú lakóház 1861- ben kapott egy új emeletet. Hild József mintegy 900 épületet tervezett az egész országban. Legismertebb munkái a teljesség igénye nélkül az egykori Tőzsdepalota, az Eötvös József Gimnázium és a Szent István-bazilika. Az utcafronti ablakok feletti virágfüzérdíszek miatt valaha Virágfüzéres házként, vagy az eredeti megrendelő neve után Kubinek-házként is emlegetett Baross utca 40. műemléki státuszt is kapott. Az Örökségvédelmi Hivatal segítségével és iránymutatásával a Baross utca 40. szám alatt található házat az eredeti tervek alapján teljes körűen felújítottuk, mögötte pedig az udvarra egy vadonatúj társasházat építettünk, így találkozik a romantikus régmúlt és a modern jelen egy társasházon belül.

A GREEN HOME BAROSS a legújabb, levegő-víz hőszivattyús fűtéssel ellátott társasházunk 53 lakással, 2 üzlethelyiséggel és tárolókkal.

A kialakított lakások változatos alapterületűek, megtalálhatóak benne a kis alapterületű garzon lakásoktól a 3 hálószobás, a nagycsaládosok szükségleteit is kielégítő lakásokig. A lakáskínálat kedvező akár a befektetési céllal vásárlók, akár az otthont keresők számára is. A 8. kerület a belvárosisas életet kedvelőknek ideális lakhatási lehetőséget nyújt. Kitűnő lokációjának és közlekedésének köszönhetően a turisták számára is remek szálláslehetőséget nyújt, így akár értékálló befektetésnek szánja az ingatlant rövid- vagy hosszútávú kiadásra, akár egy olyan nyugodt otthonnak, ami együtt jár a lokációval járó előnyökkel, mindenképpen érdemes a GREEN HOME BAROSS-ban vásárolni.

levegő-víz hőszivattyús rendszerű társasházi lakásainkban nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati meleg vízellátás is megújuló energiával történik. A hőszivattyús energiaellátás segítségével olyan új - a XXI. század elvárásainak megfelelő lakásokat építünk - amelyek az alacsony rezsi költség mellett energiatakarékosak, környezetbarátok és allergiamentesek is. A társasház lakásainak energetikai minőségi besorolása AA+ kategóriába esik, ami szintén növeli azok értékállóságát.

A mai világban nem elhanyagolható szempont, hogy ezekben a lakásokban nincs gázbekötés, így a tulajdonosok teljesen függetleníthetik magukat a gázárak óriási emelkedésétől.

Több, mint 20 év tapasztalat és több, mint ezer átadott lakással a hátunk mögött, összeszokott csapatként dolgozunk mind a kivitelezői oldallal, mind a jogi képviselőkkel, hogy vevőink minden igényét kielégítsük, és gördülékeny ügyintézéssel olyan otthonokat adjunk át, melyek megfelelnek a kor elvárásainak.